Wandafwerkingen

Door het gebruik van kleur en diversen soorten wandbekledingen geeft u uw woning meer sfeer en stijl.

Schildersbedrijf E Steenbakkers Schilderwerken is gespecialiseerd in alle vormen van wandafwerking. Van het aanbrengen van structuurverf, verschillende kleuren muurverf en glasweefsel tot de meest exclusieve wandbekleding het is bij Schildersbedrijf E Steenbakkers Schilderwerken in goede handen. Wij geven u graag een uitgebreid advies en eventueel in combinatie met schilderwerk.                                                              

       

Muur- en decoratieve verven
Een ruimte krijgt extra klasse door strak afgewerkte wanden en plafonds. Met verschillende kleurmogelijkheden en kwaliteitsproducten leverbaar in grote verscheidenheid aan kleuren en diversen glansgraden wordt bij alle plafonds en wanden het beste esthetische resultaat bereikt. Het is mogelijk de muren te voorzien van een decoratieve (muur)verf .
Muurverven zijn er in verschillende kleuren,effecten en motieven leverbaar zoals bijvoorbeeld de bekende muurverven zoals Painting the past, Farrow & Ball en Flamant. Hierin zijn diversen mogelijkheden die wij u graag laten zien.

Glasweefsel
Voor het duurzaam bekleden en verfraaien van uw wanden is glasweefsel de ideale wandbekleding. In combinatie met een goede latex is het zeer goed reinigbaar, scheuroverbruggend en stootvast. Glasweefsel is verkrijgbaar in veel verschillende designs van sober, modern tot klassiek.
 

Sierlijsten en rozetten
Om uw woning te verfraaien kunnen wij sierlijsten en rozetten op wanden en plafonds plaatsen. Dit geeft uw interieur een klassieke of moderne uitstraling en verbergt krimpscheuren. Hierin zijn er diversen mogelijkheden die wij u graag laten zien.

                  

 

 

                          \"\"                        \"\"